Zijn je ouders gescheiden? 'Dan heb jij minder knuffelhormonen'.

Gepubliceerd op 17 januari 2022 om 15:40

Kinderen van gescheiden ouders hebben vaker last van hechtingsproblemen, een groter risico op depressie, angst, verslavingen, … blijkt uit wetenschappelijke studies.

 

Het goede nieuws -en heel belangrijk om te weten dus- is dat deze problemen in vele gevallen kunnen voorkomen worden. Het is immers niet zozeer de scheiding zelf, maar wel de manier waarop ouders met elkaar omgaan tijdens en na de scheiding die de gevolgen voor het kind bepaalt.

 

Bemiddeling helpt om jullie scheiding en ouderschap op een evenwichtige en duurzame manier te regelen, zodat jullie blijvend respectvol met elkaar kunnen omgaan als ouders, ook na de scheiding.

 

Het belang hiervan blijkt ook duidelijk uit onderstaand artikel: ‘Als beide ouders nog correct omgaan met elkaar en als ze voldoende aandacht hebben voor de kinderen, door hen de nodige liefde en op tijd en stond een knuffel te geven, dan zal dat later geen negatief effect hebben bij het opbouwen van een goede relatie.’

 

https://www.hbvl.be/cnt/dmf20200913_97917997


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Andrea Martin
een jaar geleden

De snelste en eenvoudigste manier om je ex-minnaar, vrouw of echtgenoot binnen 12 uur zonder enige vertraging terug te krijgen. Ze houden van je en koesteren je Dr. Sacre, hij is een geweldige betoveraar hij bracht mijn ex-minnaar terug die het uitmaakte met mij 8 maanden geleden, nu houden we meer van elkaar en koesteren we elkaar meer dan wat ook ter wereld neem contact op met Dr Sacre op e-mailadres sacretempleofpower@gmail.com of WhatsApp of bel hem +2349076034359 voor hulp als je je geliefde mist

Andrea Martin

Nira Shalom
2 maanden geleden

Hallo, ik ben Nira. Na jaren een relatie met Anderson te hebben gehad, heeft hij het uitgemaakt, ik heb er alles aan gedaan om hem terug te halen, maar alles was tevergeefs, ik wilde hem zo graag terug vanwege de liefde die ik voor hem heb , Ik smeekte hem met alles, ik deed beloften maar hij weigerde. Ik legde mijn probleem uit aan mijn vriend en ze stelde voor dat ik liever contact opnam met een spreukgieter die me zou kunnen helpen een spreuk uit te spreken om hem terug te brengen, maar ik ben het type dat nooit in spreuken geloofde, ik had geen andere keuze dan het te proberen, ik mailde de spreukgieter, en hij vertelde me dat er geen probleem was dat alles binnen drie dagen in orde zal zijn, dat mijn ex binnen drie dagen bij me terug zal komen, hij sprak de betovering uit en verrassend genoeg was het op de tweede dag rond 16.00 uur. Mijn ex belde me, ik was zo verrast, ik beantwoordde de oproep en het enige dat hij zei was dat het hem zo speet voor alles wat er gebeurde dat hij wilde dat ik bij hem terugkwam en dat hij zoveel van me houdt. Ik was zo blij en ging naar hem toe, zo begonnen we weer gelukkig samen te leven. Sindsdien heb ik beloofd dat iedereen die ik ken die een relatieprobleem heeft, zo'n persoon zou helpen door hem of haar te verwijzen naar de enige echte en krachtige spreukgieter die me hielp met mijn eigen probleem. e-mail: babawalewiseman01@gmail.com je kunt hem e-mailen als je zijn hulp nodig hebt in je relatie of een andere zaak.
1) Liefdespreuken
2) Verloren liefdespreuken
3) Echtscheidingsspreuken
4) Huwelijksspreuken
5) Bindende spreuk.
6) Verbreekspreuken
7) Verban een geliefde uit het verleden
8.) U wilt promotie maken in uw kantoor
9) je geliefde willen bevredigen
10) Genees voor een van de ziekten waaraan u lijdt
Neem contact op met deze geweldige man als je problemen hebt met een duurzame oplossing
via babawalewiseman01@gmail.com Whatsapp +12544131991